Friday, February 10, 2012

yana samsudin kecik hati?

okay! seperti yang dijanjikan sebelum ini,
aku ada mengatakan bahawa aku akan update blog ni ASAP.
betul tak?
betul atau tidak?
eh,diam plak,kang ni makan dye.
*okay3.betul betul

baiklah.
kali ni aku nak story pasal bende sedih.
tapi,korang akan berasa best jugak bace.
walaupun cite sedih.
kalau korang nak simpati kat aku, simpati jelah ea.

nak dijadikan cerita,
aku sekarang ni tengah bergiat aktif dalam laman sosial twitter
*wah!macam bergiat aktif dalam koko plak.
semua artis yang aku minat aku layan.
dan insyaAllah diorang layan aku balik

pada tengah malam 9 feb 2012(tuk sesape yang lambat baca benda ni)
ataupun
tadi(bagi sesape yang baca lepas aku post benda ni)
aku bertweet2 dengan sorang artis ni.
aku akui yang dia ni lawa.
name dia Shila Amzah
aku puas lah mention nama dia agar dia retweet
tapi,orang lain yg retweet.
hadoyy!

dah tu,aku test plak artis lain.
sebab macam tak dilayan je tadi.
sodeh ea tu :'(
*wah! member dengan artis je skank ni.

tunggu punya tunggu,
nampak lah Yana Samsudin tngh aktif.
kite tweet lah camni kan,
"kak @YanaSamsudin tngh aktif lah.harap2 dye follow n RT kite :)"
sebijik aku tweet cam gini

lepas beberapa second, dye FOLLOW aku balik.
pergh!!!
itu yang tak menahan tu.
syok gile time tu.
*aku harap korang tak jealous k.
kemudian,aku tweet r yang ni pulak.happy punye pasal kan.
"yeah! kak  follow kitelah. untung jd tq kak.tq so much"

kejap lagi,dia RT kita punya tweet ni.
nak taw dye kate ape?
tengok gambar ni


tengok ni!

nampak tak tu?
dia tanye kite,
dia kate kite minat shila amzah.bukan dia.
kite balas lah kan.
kite kate lah yang kita minat dua2.
"shila amzah is singer and yana samsudin is actor.a good actor"
*tengah nak amik hati balik lah time ni :)
pastu takda apa2 respon.sebab die dah cuci kaki,bace doa and pergi tidor.
actually, kalau korang nak tau,
dia tengah penat.baru habis menembak petang tadi.
korang ape tau.

aku pun,bersedih jelah malam ni.
ye lah.mana tak nya.
yana samsudin macam kecik hati je ngan aku.
rase nak menangis plak skank ni.
UWAAAAA :'''''''''''''''''''''''''(

aku rasa,ini semua silap langkah aku.
aku nya bio aku tertulis yang macam dalam gambar ni.
dalam box merah tu.


silap silap

so,bile yana bace,tu yang dia cakap camtu kot.
takpun, dia saje nak menyakat aku.
okay! kite think positive
mungkin dia nak bermanja-2 dengan aku kot.
yeah! that's the best conclusion.
skank,hatiku tidak resah gelisah lagi. dah OK dah.
sayang YANA SAMSUDIN!
hope,dia tak marah kat aku

skank ni, aku dah tukar dah bio aku kat twitter tu.
aku just tulis,
"nama diberi,najib. suka tweet2 dengan artis2 malaysia :)"
hope takde yang tersinggung lagi

6 comments:

Ash said...

Haha.artis xlawa ko nak,amekla neelofa ke ap

NaJib the Avenger™ said...

lawa r ni.kau xreti nilai r

nurulain abd jalil said...

merapu =="

Aisyah Ameer said...

kerapu .

seyra . said...

Kau dah tua bangka nanti mesti nyesal buat post macam ni haha.

Aishah Indra said...

bhhaha aku sokong sopan .