Wednesday, February 8, 2012

lama tak update

assalamualaikum!
pergh! biaq betol.
aku tengok post aku yang sebelum ni,
korang tau tak ape yang aku nampak?
tau tak?
*tak tahu!
tulah korang. tak pernah nak ambil berat terhadap aku.
sedih siot.ni yang rase nak nangis ni.
:'( sapelah yang boleh pujuk
*mengado-ngado lak ai! po bondo sobona ea?
actually,post aku yang sebelum ni bertarikh 19 JAN 2012
tu je.muahahaha

lame betol aku tak update blog ni.
dah dua bulan dah ni.
maun sebulan gamaknye.
aku tengok member-2 aku,sume dah banyak dah post diorang.
aku nak bace pun tak larat.
kepada kawan-2 ku,kalau aku tak sempat bace blog korang,
i'm so sorry.
korang dah semakin active aku tengok
adakah dorongan daripada aku? muahaha
amoy kakyong, seyra sopan, rasa minda uzairash si mulia
name pun sedap-2 je.
ade yang otai,ade yang sopan,ade yang main minda, ade yang mulia tu takleh blah tu.
HAHA

tapi ade satu kawan aku ni.
bajet je dia
dia mention name aku.tapi,kutuk sikit r kan. hadoyy
aishah namo ea
tapi,dye tulis si humaira
agak ea,dia tak faham maksud 'humaira' kot
takpelah.biarlah dye.
asal dia bahagia sudah.

okay,kali ni takyah nak citer pape r kan.
sikit ni je dah r.
lain hari,aku update lagi. ASAP
okay?
*okay my dear
eh,thank u Shila Amzah 4 support me.
sayang awak sangat-2
okaylah,tu je.
hati pun dah senang dah ni
Shila Shila,u make my day again
*blushing
okay,assalamualaikum

3 comments:

Aishah Indra said...

hahaha kuang ajo kau . aku tawula humaira tu ape , name aku kan aishah HALAMAKK . kau pon ngutokk gak . huh! HAHA

NaJib the Avenger™ said...

haha.ye lah tu taw.aku mane de ngutok.just revenge of the fallen

Aishah Indra said...

balas dendam? aku tawulah humaira tu putih kemerah-merahan . HALAHHHH