Monday, January 2, 2012

zamir zamir zamir

macam pernah dengar nama ni kan?
*memey r
tapi di mana ya?

hurm,kali ni aku mahu cerita tentang MASTERCHEF


PERSOALANNYA
power sangat ke peserta-2 ni?
pandai ke diorang masak?
sedap sangat ke ape yang diorang masak?
hensem/lawa sangat ke diorang ni?
takde keje lain ke diorang ni?
bla bla bla....
hurm,terlalu banyak persoalannya.
sehingga malas nak taip.

jawapannya aku rase korang sendiri yang tahu.
yelah tengok ape yang diorang masak.
perghhhh... nampak sedap je.
tapi bile 3 chef yang utama tu rase,ade jelah komen diorang.
tak tahulah. sedap ke.tak sedap ke.

tapi,bukan itu yang aku ingin ceritakan.
kali ini aku mahu ceritakan tentang CHEF ZAMIR


bila sebut je name dia ni, orang perempuan mulelah menggatal.
"hensem lah mamat ni",
"dah lah hensem,pandai memasak plak tu",
"kalau dia jadi husband aku kan best"

hadoyy! tak faham aku.
macam-2 puji dia.dah lah perempuan yang puji.
patut ea, perempuan lah yang reti masak.
malu lah sikit kat lelaki woiii!!!
*jangan ambil hati ea.ambil iktibar je

tapi kan,aku lagi minat kat CHEF WAHIDAN


*HAHA
ape gelak-2?
bagi aku, dia ni lagi hensem daripada zamir.
tengok gaye dia ni.hensem tuuu.haha
dah lah hensem,pandai memasak plak tu.
sempoi lagi tu.walaupun seorang pekebun,dia berusaha nak berjaya dalam pertandingan ni.
nasib baik dia mempunyai jantina yang same dengan aku
takdelah aku nak kata "kalau dia jadi wife aku kan best"
*tangan di dada,mata ke atas

haha.itu saje entri kali ni.
aku harap dia menjuarai pertandingan ni.
:-)

No comments: