Thursday, January 19, 2012

shila amzah make my day

WOOOHOOOO!

actually,hari ni aku happy gila. HAPPY GILA!!! nak taw sebab ape? semenjak dua menjak ni,aku selalu online TWITTER. ini semua disebabkan dorongan uzair faiz. ade satu malam tu,dye update status kat FB via twitter. dia boleh tanye aku, "style x update status via twitter? macam artis tak?haha". camtu lah,dia kata kat aku. aku pun cakap lah yang bende tu biasa je. sebab dah banyak kali aku tengok orang buat macam tu. pastu,aku pun nak try gak. haha. ikut jugak kan. cakap tadi biase je. suka ati aku lah hai.

aku sememangnya dah ade twitter ni lame dah.cuma tak bukak selalu je. sebab member2 aku ni semua noob sikit.tahu pakai fb je.haha. *sorry guys. 

cerita sebenarnya,ape yang aku happy sangat sebab...sebab...
segan pulak nak bagitahu.haha
...sebab SHILA AMZAH follow aku dan tweet name aku. name aku dia 'mentioned'kan weh.kau ade? haha. aku suka gila.dia dah lah lawa. suara sedap plak tu. aku minat gilak dekat dia. hari ni,aku asyik layan video2 dia je kat youtube. perghh, lunaknya suara die.
C O M E L  S A N G A T. untuk pengetahuan korang semua,sambil aku update blog ni,aku mendengar lagu SHILA.patah seribu hatiku,bila mengenangkan segala yang kita bina bersama,haruskah ku lupa,karena engkau telah pergi~
aku takkan lupa SHILA AMZAH dan aku masih tak pergi lagi! <3 you
thanks for make my day SHILA AMZAH


pergh! dia luv aku lah

so,kepada yang diluar sana,jangan jeles okay?

2 comments:

Ash said...

Y ko ikut membe noob ko asal..haha

NaJib the Avenger™ said...

haha.bukan noob r actually. xmatang lagi dlm laman sossial ni