Monday, January 16, 2012

bace ni bace ni

Assalamualaikum semua and hi to non-Muslim
sebelum tu, tunggu sat
ceq nak bersihkan blog ni sat
ade sawang plak
rasenye baru beberapa hari je tak singgah blog ni.
haish.maklumlah takde orang nak blogwalking kat blog ni kan.
tapi,tak mengapa.
i'll do my best for u
*ai,cakap lebih.bile nak bersihkannya?
okay.sorry guys.
.
.
.
.
Alhamdulillah,bersih jugak blog ni
sorry guys because i'm waste your time just now
maklumlah,blog bersawang.
*berapa kali plak kau nak ulang?
haha.marah ke.okay okay okay
sebenarnya,aku nak cerita pasal something ni.
wait,i forgot lah
.
.
urm,ape ea?
.
.
ape ea yang aku nak cerita kat korang semua.
hadoyai!
time ni plak lupe.
tadi ingat je.
okay,give me two minutes
sementara tu,korang hayatilah gambar ni.
hayati betul-2 tau
aku berharap sangat


this picture

okay! ape yang korang dapat daripada gambar ini?
cube komen sikit kat bawah ni nanti.

berbalik kepada cerita tadi.
sekarang,aku baru ingat apa yang aku nak ceritakan kat korang semua.
sebenarnye,aku tak tahu nak cerite apa pada entri kali ini.
HAHA.
aku tahu mesti korang sakit hati.
betul atau tidak?
cakap je, aku tak kesah.
cakap lah cepat.
hadoyai.
suruh cakap pun susah.
*tak susah sebenarnye.tapi,kalau cakap nanti,kau tak dengar. baik kitorang type je.
amboi! janganlah marah.
ye tak ye kan.
okay okay okay.
aku tahu,kalau korang marah macam mane pun,
korang tetap akan bace entri ni sampai habis kan.
haha.
dan korang akan tersenyum sekarang.

 ape ape pun,komen lah ea kat bawah ni jika korang :
1- dapat ape ape daripada gambar di atas
2- sakit hati sebab terkena
3- bace entri ni sampai habis
4- tersenyum pada saat akhir

sekian~

6 comments:

Ash said...

sesuai ngn tittle goblog..haha

seyra . said...

Aku memang bagus. Tak bajed pun haha. Satu hal, aku setuju dengan statement acap. Haha. Sawan kau ni memang.

NaJib the Avenger™ said...

haha. bukan sawan.malas plak semalam.

uzair.faiz said...

tkd idea la nk update blog doh!

NaJib the Avenger™ said...

same lah ngan aku.tu yang merepek entri ni.haha
kau merepek je ape yg patut uzair.

aliali, said...

nombor 5,