Thursday, January 5, 2012

kelayakan untuk final MASTERCHEF

assalamualaikum semua.
hari ni aku nak bagitau korang semua yang
mood aku...
HAPPY GILAK WOOHOOOO
haha

*ape yang kau happy sangat ni ha?
alaa korang ni.
tak tengok ke semalam.
MASTERCHEF
penentuan kot sape yang masuk final.
seperti yang semua orang tahu kat post aku yang sebelum ni,
aku minat kat sape?
WAHIDAN (shout)
yeah!!! haha
aku hapy gile sebab wahidan ni masuk final.
die dengan ezani je dapat masuk final.

mule-2 baru tau ezani je yang masuk final.
then ade lagi tiga orang iaitu ZAMIR, AMITA dan WAHIDAN
pastu die nak umumkan dah sape lagi sorang.jap lagi iklan pulak.
aduyai.
aku siap text member aku lagi, seyra
"nervous ni nervous ni",
haha.untuk pengetahuan anda semua seyra sangat meminati zamir.
dan aku pula meminati wahidan.
sape tak nervous kan.wahidan ngan zamir plak ade kat situ.
entah sape lah yang pergi final.

iklan pun tamat.tet tet tettttt,tet tet tettttt
*muzik die lepas iklan tu
pastu, diumumkan bahawa peserta yang akan bersama dengan ezani ialah WAHIDAN.
yeah! haha
terus berperang aku dengan  seyra.
then,barulah dapat mesej daripada dia,
"NOOOOO'",
haha.pastu ade lagi dua orang.
aku ingatkan yang masuk final 3 orang.
rupe-rupenya 2 orang sahaja.
patutlah die kate NOOOO' lepas diumumkan tu

malam tu mule lah perang dengan die
banyak gile post-2 kat fesbuk pasal zamir terkeluarlah.wahidan juare lah
wahidan hensem lah,zamir tak reti masak lah...
macam-2 lah.haha
nasib baik lah wahidan tu masuk final.kesian kat zamir.
tapi takpe.
mungkin rezki zamir tu kat tempat lain.
setiap orang ade rezki diorang masing-2
kau jangan risau seyra!
tak effect pun kat kau kalau zamir keluar.
cume hati terluke sikit lah.
tapi,kau kene ingat.
HATI YANG TERLUKA BOLEH DIUBATI.
TETAPI MATI TIADA UBATNYA.

sekian,assalamualaikum

5 comments:

NaJib the Avenger™ said...

seyra!komen kat sini lah

seyra . said...

Weh yang anony yang ada comment kau tu kan. Bukan aku tau. Serious. Yes dah boleh komen!

NaJib the Avenger™ said...

taw tu. aku yang wat.saje je nak test kalau bukan aku yang onl
yes.dah boleh komen

irma said...

boleh je akak komen..:)..hehe

NaJib the Avenger™ said...

haha.k3.dah boleh dah.thanks kak