Monday, December 27, 2010

24/12/2010 ---> setahun


wah!
sudah lame aku tidak update blog aku ni
rindu rasanya.
lebih2 lagi,apabila...
ape erk?
hmmm...
entahlah.
*sengal

pada kali ini,
aku hendak menceritakan tentang telefon bimbit aku.
sebenarnye,aku kena update bende ni ketika 24/12 aritu.
tapi,
apakan daya masa tak akan kembali~
*eh,menyanyi plak dye

mesti korang tertanya2 kan kenapa mesti 24/12
tol x?
mengaku jelah kawan2.

baiklah,lurus ke titik
(okay,straight to the point)
*itu jelah ayat ko
eh,suke hatilah wei.

aku nak cerita pasal handphone aku ni sebab 24/12/2010 merupakan hari jadi enset ni.
sebab tu lah aku pikir nak update cerita ni pada tarikh tersebut.
tapi,apakan daya.
bulan berganti bulan,hari berganti hari,masa berganti masa,
*actually,itu ayat hiperbola je.padahal beberapa hari je.
so,xde masa lah aku nak update bende ni.
ini semuanya salah SIBUK.
dye lah yang menyebabkan aku tidak dapat update blog ini.

*err.dah lari tajuk ke?

itulah yang aku nak katakan sebenarnye.
enset ini,dibeli oleh ayah aku di depan mata aku.
ketika itu,ade dua jenis enset yang agak menarik.
iaitu Blueberry@9350 dengan Blackberry.
jd,ayah aku belikan Blueberry@9350 tu sebagai hadiah PMR aku.
kalau anda semua nak atau xnak tahu,
enset ini dibeli sejurus aku ambil result aku di sekolah yang diberi nama Sekolah Berasrama Penuh Integrasi Jempol.
I LOVE U AYAH!!!
thank u so much.

lawa x enset aku.aku jaga ni.dah setahun dah.x calar ape2 lagi.

jadi,mari kita sama2 menyanyikan lagu happy birthday untuk enset aku ni.
3
2
1
...

selamat hari jadi,
selamat hari jadi,
selamat hari jadi Blueberry@9350,
selamat hari jadi.

...

happy birthday to u,
happy birthday to u,
happy birthday to Blueberry@9350,
happy birthday to u.

...

Zhù nǐ shēngrì kuàilè,
Zhù nǐ shēngrì kuàilè,
Lán méi shēngrì kuàilè@ 9350,
Zhù nǐ shēngrì kuàilè.

amik ko.
sekali 3 bahasa aku gune.
tp kan,aku ingat aku nak jual r enset aku ni.
kalau sape2 nak beli,bagitau aku taw.
RM350.boleh dirunding lagi.
*aku serious tau.jangan aku pikir men2 plak.
okay.sampai di sini sahaje.
THE END.

No comments: