Monday, December 13, 2010

something

urm...
kali ini,i want to ask u all about something.

korang masih ingat lagi x entry aku yg sebelum ni.
yg aku cakap pasal tu tuuuu.
alaa....korang ni.
cepatlah.
ingatlah balik.
yang pasal tu lah..
xkan x ingat.
alaaaaaaaa...
*makin panjang mengeluh.penat tanye ni.

TOLONGLAH INGAT!!!
PLEASE REMEMBER!!!
Qǐng jì zhù!!! (dengan gaya yang penuh berharap sambil melutut)
*HA! kan dah terkeluar bahase mandarin.jngn smpi aku keluarkan bahase lain plak

aduyai.
kalau beginilah sikap u all,
susah lah hidup aku.
*actually xde kene mengene pun dengan hidup aku

wei,xkan x ingat.
urm.
xpelah.
aku bagi korang mase tuk berfikir.
kalau ade sesiapa yg telah menjawab salah satu soalan ramalan SPM 2011 ni,
akan aku sambung "something part 2" dalam entry yang baru.
okay.
nantikan keluaran "something part 2"
anda semua diminta bertendang.
jangan terlalu gelojoh.
i know that this blog is best in the world.
bak kata FLASH lah.

P/s:tolong jawabkan soalan ni.
nak aku ulangkan ketiga-tiga bahasa tadi ke?

2 comments:

nurulain abd jalil said...

tahu2...
hahahahaha...
follower yg setia mgikut pkembangan blog ni...
pasal dapat pergi selection ragbi MSSM tahun dpn..
kan kan kan???
hahahahaha
solan mudah...

NaJib ChroNicz™ said...

ha!
btol3.
yihaa!
boleh lah wat sambungan dye.
nseb bek ade yg jawab
:)