Thursday, December 2, 2010

ShoutMix

Entry kali ini,
saye nak memberitahu kepada anda semua tentang entry kali ini.
*ape ayat macam keling je
untuk pengetahuan u all,
saye adalah...
jeng jeng jeng...
saye adalah ORANG MELAYU.
*x surprise pun

okay,daripada kita merepek,
better kita masuk balik tajuk kita pada entry kali ini.

actually,i want to tell u all about shoutmix.
*wah!dah pandai speaking rupenye
speaking lah lagi
you must be wondering what it shoutmix
shoutmix was the box at the sidebar my blog
*ai,baru puji sikit dah tunggang terbalik ayat dah
dari present tense dah tertukar past tense.
haiyo!

OKAY,FINE.
shoutmix ni ialah sebuah kotak yg ada pada kanan blog saya.
kotak ini disediakan untuk u all melalak.
drpd u all melalak kat luar sane macam orang gile,
lbh baik,u all melalak kat sini.
*tp ingat,melalak kat sini pun tetap macam orang gile
HAHA.

so,itu sahaja untuk entry kali ini.
actually, I want to tell you all about the renewal of this on my blog.
so,i hope u can respond for this renewal
*mood:berharap sangat

No comments: