Monday, November 29, 2010

Tips Untuk "Pertama Kali" Melakukan

1. Berbaringlah dengan tenang, meskipun anda pasti akan merasa tegang atau gementar..

2. Dia akan mendekat dan menanyakan apakah anda takut. Kalau dia bertanya demikian, gelengkanlah kepala anda dengan penuh keberanian.

3. Lalu dia akan mulai memasukkan ‘perkakas’-nya. Mungkin suhu badan anda akan meningkat. Tapi tenang saja, dia akan melakukannya dengan gentle..

4. Dia akan memandang mata anda dalam-dalam, dan meminta anda untuk percaya padanya. Jangan khawatir, dia sudah punya banyak pengalaman dalam hal ini.

5. Senyumnya yang menawan akan membuat anda sedikit rileks, dan dia akan meminta anda untuk membuka lebih lebar agar dia dapat masuk dengan mudah. Saat ini mungkin anda akan memintanya agar melakukan apa yang ingin dia lakukan dengan cepat. Tapi dia tidak mau terburu-buru. Dia tidak ingin anda kesakitan.

6. Dia juga akan menanyakan kalau-kalau anda merasa sakit. Meskipun berlinangan air mata, tetaplah gelengkan kepala anda, dan minta dia untuk meneruskannya. Pada momen ini mungkin anda juga akan merasa sedikit mati rasa.

7. Setelah beberapa saat, anda akan merasakan suatu kelegaan yang luar biasa, dan dia akan menarik ‘perkakas’-nya keluar. Dia akan tersenyum hangat, dan memuji betapa hebatnya anda.

8. Tersenyumlah, karena bagaimanapun, ini adalah pengalaman pertama anda

Itu lah tips untuk cabut gigi pertama kali !!!

18 comments:

nurulain abd jalil said...

sengal...
hahahahaha...

NaJib ChroNicz™ said...

haha..
pikir len ea

nurulain abd jalil said...

ta thu nk taip pew k kt blog??
hahahahaha...
gelak golek baca blog kamu..

NaJib ChroNicz™ said...

2lah pasal..
:)
kelakar ke?
ingat saye badut ke nak bwat lawak ni?

nurulain abd jalil said...

AYAT NAQIU...:'(
bkn badut...
tp funny larh...

NaJib ChroNicz™ said...

name pun adik beradik
owh,funny ea..
bak sini singgit,
ingat saye bwat lawak x kene bayar ke?

nurulain abd jalil said...

hahahahaha...
adeq lg murah...
naqiu mintak 2inggit,
hahahahaha...
gelak je...

NaJib ChroNicz™ said...

haha
orang pertame,murah sikit

nurulain abd jalil said...

penat gelak...

NaJib ChroNicz™ said...

ni perli ke ape ha?

nurulain abd jalil said...

perli apa nye...???

NaJib ChroNicz™ said...

haha...
xde pape lah...

nurulain abd jalil said...

hahahahaha...
uke...
tanak follow blog k???
byk cerita naqiu...
hahahahaha...

NaJib ChroNicz™ said...

nak
blom follow lagi ea?
ingat kan dah follow dah

nurulain abd jalil said...

oowwhh...
thx follow...

NaJib ChroNicz™ said...

welkem

YasminLaa said...

nasib min tak mudah terpedaya masa first baca entry ni. -_-
(<<<bajet otak suci)

NaJib ChroNicz™ said...

=] i think memang suci pun. min kan baik